5TWE & MT naar A&S energie en Bellewaerde

a en s

Op donderdag 16/05 gingen de leerlingen van 5TWE en 6MT naar A&S energie en Bellewaerde park.

In de voormiddag werden de leerlingen verwelkomt bij A&S energie een vooraanstaand bedrijf in duurzame energie. Het leerlingenbezoek begon met een warme welkom en een inspirerende introductie over de missie en visie van het bedrijf. De leerlingen werden meegenomen op een reis door de geschiedenis van energieproductie, via traditionele methoden tot de innovatieve benaderingen die A&S Energie omarmt.

De rondleiding leidde de leerlingen door de verschillende onderdelen binnen het bedrijf. Van de meters hoge boiler tot de generator waar groen stroom wordt opgewekt. Ieder aspect van duurzame energieproductie werd tot leven gebracht.

In de namiddag kregen de leerlingen een technische uitleg achter de schermen in Bellewaerde park. De attracties die ze konden bezichtigen waren de El Volador en het magische huis van Houdini. Een leerrijke ervaring voor alle leerlingen.

Om de dag te eindigen mochten onze leerlingen nog wat vrij in het park vertoeven.

Tevreden konden we de dag afsluiten met een stralende zon na een dag van heel wat regen.

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide