Overslaan en naar de inhoud gaan

In de kijker

Benieuwd hoe onze school er uitziet? Op de luchtfoto van onze school zijn er verschillende symbolen geplaatst waar je naartoe kan navigeren. Veel surfgenot!

Virtuele tour
Agenda

Agenda

Raadpleeg de digitale activiteiten agenda voor het schooljaar 2021 - 2022

/agenda
Activiteiten

Activiteiten

In de sintpaulusschool campus VTI zitten onze leerlingen niet stil. Klik hier voor een overzicht van hun activiteiten.

/nieuws

Studieaanbod

Ben je op zoek naar een studierichting op een van onze campussen, of twijfel je tussen verschillende opties, bekijk dan snel ons aanbod in een handig overzicht.

Meer info
studieaanbod

Schoolware ouders

Schoolware is ons digitaal schoolplatform voor een vlotte communicatie tussen leerlingen, leerkrachten, leerlingenbegeleiders, directie en ouders. 

Ga naar schoolware
Internaat

Wie is wie

Soms is het belangrijk dat je met de juiste persoon rechtstreeks in contact kan komen. Bij wie is wie kan je deze persoon gemakkelijk terugvinden.

Meer info
Ons verhaal

Maandmenu

Elke middag staat een keukenteam ter beschikking dat ter plaatse het eten bereidt. Je kan in een modern en aangenaam zelfbedieningsrestaurant terecht voor een gewone dagschotel. 

Maandmenu
Meer dan een school

Nieuws en events

 Hackaton in Brussel

VTI valt in de prijzen op Hackaton

Hackathon (ingericht door Microsoft en NMBS) is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken.

Lees verder
fietstocht

Tweedaagse voor het 3e BSO

De allereerste editie van de tweedaagse voor 3b werd een succes. De sfeer was opperbest, de leerlingen deden het fantastisch. Het team zorgde voor een goed gevuld en leuk programma.

Lees verder
lasershooting

Lasershooting 2SWa

In navolging van de eerste jaars gingen vandaag (12/10) de leerlingen van 2SWa naar de oude pastorij om aan lasershooting te doen. Ook in deze groep ging er het soms fel aan toe!

 

Lees verder
mooimakers

Week van de mooimakers

De leerlingen van 5ICT werden vandaag  uitgedaagd door Stad Waregem om deel te nemen aan de week van de mooimakers.

Lees verder
Theme by MINK