Nieuws & recente activiteiten

Wil je weten wanneer je zoon of dochter proefwerken heeft? Klik op "lees verder" en je vindt alle GO- proefwerkenrooster per studierichting.

Technologie evolueert razendsnel en wordt alsmaar bepalender in het werkveld. Logisch dus dat de West-Vlaamse industrie meer en meer een beroep doet op technologisch vakmanschap voor de invulling van uitdagende functies. Anders gezegd: de toekomst is aan technisch geschoolde profielen!

Deze week mogen de leerlingen de leerkrachten uitdagen ten voordele van Rode Neuzen. Enkele uitdagingen die deze week de revue zullen passeren: een dag lesgeven in een trouwkleed, verkleed als brandweerman, met roze haar, op rolschaatsen, in een onesie, verkleed als een wortel, geschminkt als een tijger...

Alle vertegenwoordigers van onze partnerscholen waren op donderdag 14 november present. In de voormiddag was er een bezoek aan het bedrijf Unilin Wielsbeke. In de namiddag was er een eerste voorbereiding voor onze leerlingen die op buitenlandse stage gaan naar Zweden, Oostenrijk, Nederland, Italïe en Duitsland.

De kantenlijmer kan bijna in werking treden. De leerlingen van 5de houtbewerking legden de laatste hand aan de stofafzuiging.

De jaarlijkse jobexpo, een organisatie van AUXILIOS, geeft de leerlingen van 6 en 7 de kans om te solliciteren "for real". Daarnaast maken de "sollicitanten" kennis met de bedrijven uit de streek. 43 bedrijven stuurden hun recruters naar de school. De leerlingen kregen niet alleen feedback, sommigen kwamen zelfs met een heuse werkaanbieding terug in de klas.