Sportdag 3e jaar

U bent hier

Het schooljaar was nog maar net gestart of we mochten al op sportdag. Woensdag 20 september was het zover. Met de fiets trokken we naar "Waregem Sportcentrum" ook nog wel gekend als "de Happy".

We konden daar 3 sporten uitproberen.

We konden op het gemak starten met golfen. Een misschien niet zo voor de hand liggende sport maar eenmaal het lukt om dat balletje de lucht in te jagen en toch ettelijke meters verder te zien landen, dan geeft dat toch een leuk gevoel dat smaakt naar meer.

Daarna werden we verwacht op het hockeyveld. Na een korte initiatie konden we een matchke spelen en dat bleek al gauw toch heel intensief te zijn. Vooral het feit dat de hockeystick enkel maar met de vlakke zijde en dus niet met de bolle zijde de bal mocht raken, maakte het extra moeilijk. Op TV ziet het er allemaal heel erg gemakkelijk uit maar niets is minder waar.

Als derde en laatste sport mochten we terug de fiets op maar nu zonder ook maar 1 meter af te leggen. Niettegenstaande we niet vooruit gingen, hebben we toch wel wat energie verbrand tijdens de spinning sessie.

We zijn de dag dus kalm gestart maar hebben ze in alle hevigheid afgewerkt. Het tochtje terug naar school met de fiets was als het ware de "cooling down".

 

Vincent Soete