Inschrijven in het VTI

U bent hier

Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt geweest om alle fysieke contactmomenten zoals infodag, openschooldag en gepersonaliseerde rondleidingen en inschrijvingen af te gelasten.

We blijven evenwel niet bij de pakken zitten en hebben voorzien in een aantal alternatieven:

Bekijk de gloednieuwe schoolbrochure online.

 

We hebben deze brochure virtueel tot leven gebracht waardoor je én informatie krijgt én een mooi beeld van de dingen die we doen en zijn aan de hand van animaties en heel wat filmpjes, KLIK hier!

Bekijk ook eens de virtuele tour van de school die een aantal jaren geleden werd opgemaakt door een bedrijf van één van onze oud-leerlingen. Ietwat gedateerd maar toch met een beeld hoe de school er effectief uitziet. 

 

 

 

U kan dan rechtstreeks digitaal aanmelden/inschrijven

 

Klik op onderstaande knop om in te schrijven

Inschrijven

 

U zal dan persoonlijk, op de door u gewenste manier gecontacteerd worden voor een eerste gesprek/ verkenning.

Op basis daarvan gaan we dan voor elke kandidaat-leerling na welke persoon/deskundige we aanspreken om met u verder van gedachten te wisselen en uitleg te geven.

Dit kan dan via telefoon, chat, videoconference of om het even welk digitaal communicatiemiddel.

We voorzien ook een aantal open video-ontmoetingen waarbij een stukje van onze school/richting/afdeling zal uitgelegd worden in woord en beeld. Wiskunde-Wetenschappen-Stem; Engineering, Technologie, Algemene Vakken eerstejaar zullen hierbij verder toegelicht worden.

Wij komen dus naar u toe!

Tot straks?


school_logo_inschrijven.png