juni 2020

U bent hier

Het einde van dit bizarre schooljaar komt steeds dichterbij. Iedereen had het graag anders gezien, maar toch blijven onze leerlingen het beste van zichzelf geven. Top!

<p>Deze straffe dame won de 'kraak de code' wiskundewedstrijd. Leerlingen van het zesde leerlingen kunnen kandideren en het beste van zichzelf tonen tijdens deze wedstrijd. We zijn dan ook heel trots dat deze straffe madame zich heeft ingeschreven in onze school!</p>

Na enkele maanden van onzekerheden en afstandsleren kunnen onze leerlingen terug samen les volgen. De les Frans werd deze week, door het mooie en warme weer, buiten gegeven. De social distance werd behouden door gebruik te maken van onze gloednieuwe tribune!

Janis uit 6BHa maakte zichzelf en ons VTI-team erg trots met zijn minibiebproject. Hij werkte dit schooljaar het project af in opdracht van de gemeente Deerlijk.

Wanne Synnave van het MNM Marathon Rescue team kwam vorige week langs bij 6ICT om 1 van hun laatste lessen, wiskunde, sportief en gezond in te zetten! Het uurtje wiskunde werd gevuld met een spelletje kubb, veel lekker fruit en een interview op de radio.

Na een moeilijk periode van lessen volgen via online teaching kwamen de laatste jaars studenten half mei terug naar school om vooral verder te werken aan hun geïntegreerde proef. Vandaag 26/06 was het D-day en konden de leerlingen met trots hun realisaties tonen en uitleggen aan een externe jury.

Je wil graag het VTI bezoeken maar door corona mag het niet. Geen nood! We brachten onze schoolfolder tot leven! Doorblader de brochure, lees de info maar ontdek ook onze campus met tal van filmpjes. Zo bezoek je onze school virtueel en vanuit je kot.

Overtuigd?

Een moeilijk schooljaar in schoonheid afsluiten. Het is iets wat alle laatstejaars graag met een officiële proclamatie doen. Maar dat is niet evident door de strikte coronamaatregelen! Toch zijn we vanavond (30 juni 2020) erin geslaagd om onze laatste jaars een onvergetelijk moment te bezorgen dankzij de inzet van het proclamatie team en de vele helpende handen.

Het is gesloten van 13/07 tot en met 15/08.

Op de andere dagen is er permanentie en dat iedere dag van 8:30 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00. Op maandag open tot 18:00 en op vrijdag tot 16:00.

Het onthaal is open van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

De school is volledig gesloten vanaf zaterdag  11 juli tot en met zondag 16 augustus.

INFO & RONDLEIDING

Droom je van een  opleiding in onze  school voor wetenschap en techniek? Maak dan snel een afspraak, kom langs voor een rondleiding op maat en maak kennis met onze STEM-opleidingen. 

Bel 056/601462 Overtuigd?

Dan kan je meteen  inschrijven.

INSCHRIJVINGEN