FiKa voorbereidingstocht

U bent hier

Vorige week woensdag reden we met 38 eerstejaars van het VTI een voorbereidingstocht voor het komende fietskamp. Onder een stralend herfstzonnetje maalden we ongeveer 50 km af op het Westvlaamse fietsnetwerk. Alle leerlingen fietsten bijzonder vlot mee en hadden dan ook geen moeite om het letterlijke hoogtepunt van de dag, de Poelberg, te bedwingen.
Na de tocht startten de inschrijvingen voor FIKA tijdens de eerste week van de komende zomervakantie (wat klinkt dat toch nog veraf). Deze fietsvakantie wordt een jubileumeditie want het is voor de twintigste keer dat we naar het Nederlandse Lunteren trekken. In minder dan vier uur was het volledige fietskamp volboekt. Van een enthousiaste groep gesproken!

Wij, de Fika-begeleiders, beloven hen dan ook de tijd van hun leven. Prachtige fietstochten langs en door immens mooie landschappen en bossen, rollen en dollen in het zwembad, met zijn allen naar de kermis en niet te vergeten elke avond buitenspelen tot we erbij neer vallen. Voor spijs en drank kunnen we alweer rekenen op de vriendelijke uitbaters van de Wildwal Jan en Gerdien.

Het Fika-team

Enkele sfeerbeelden vind je hier!
Het blogadres van FIKA.