Laatste nieuws in beeld

U bent hier

20
mrt

DIALOCO

Help honger de wereld uit! Samen kunnen we de Oegandese boeren helpen, zodat ze hun gezin kunnen voeden met voldoende, gevarieerd en gezond eten. Daar zetten we op in. Voor de derde graad gebeurt dit tijdens DIALOCO (gekke dag).

20
mrt

Sportdag 2TSO

De sportdag voor 2TSO was heel intensief. De organisator kreeg van de leerlingen een 10. Ook ritmisch dansen stond op het menu. Niet altijd zo gemakkelijk, zo blijkt. De lesgeefster, die nog in de finale van Belgium's got Talent gestaan heeft, legde de lat dan ook ENORM HOOG!

15
mrt

Wijzigingen bussen De Lijn tussen 19/03 en 9/04

Tussen maandag 19 maart en maandag 9 april volgen enkele cruciale werken aan de heraanleg Noorderlaan - Westerlaan. Het gevolg is dat in deze periode de bereikbare en niet-bereikbare wegen enkele keren wijzigen. Er zijn in die periode ook enkele (tijdelijke en definitieve) wijzigingen voor de haltes van de Lijnbussen aan de Markt, Stationsstraat en station.

15
mrt

Speciaal bezoek ...

Het VTI kreeg op woensdag 14 maart speciaal bezoek van de kleuters uit de basisschool Torenhofschool te Waregem. De jonge mannen en meisjes waren zeer onder de indruk van al dat technisch vernuft dat aanwezig is op onze school. Ze kregen de nodige uitleg en hulp van enkele leerkrachten en van onze eigen leerlingen. Ze beleefden een TOP- uitstap!

Pagina's