Batibouw. Beurs voor meerwaardezoekers

U bent hier

Een bezoek aan Batibouw is een must voor jonge mensen die bezig zijn met een opleiding die op de één of andere manier voorbereidt op tewerkstelling in de bouwsector. De school bezocht met o.a. leerlingen uit het 5de jaar Hout BSO deze jaarlijkse beurs. De leerlingen konden ter plekke kijken, vergelijken, aanraken en zelfs uitproberen. Batibouw is voor deze leerlingen dan ook een prima ervaring die het schoolse leerproces concreter maakt. Dergelijk bezoek zorgt met andere woorden voor een duidelijke en gewaardeerde meerwaarde.

De verschillende firma’s zetten hun beste beentje voor om zichzelf en hun producten in de etalage te plaatsen.  De leerlingen van het 5de jaar beroep houtbewerking konden hier hun online research uit de klas aan de realiteit toetsen.  Ze kregen de mogelijkheid om de laatste verwezenlijkingen te vergelijken en nieuwe materialen aan te raken en uit te proberen.
Batibouw, een speeltuin voor de geïnteresseerden en die opgedane kennis kunnen de leerlingen  toepassen in de dagelijkse praktijk in de werkplaats.

Enkele sfeerbeelden vind je hier.